Veilig betalen

Veilig betalen

Bij monoblockexpert.nl bent u verzekerd van veilig betalen.
Onder andere maakt Monoblockexpert.nl maakt gebruik van de betaalservice van SiSow (Santu). Deze garandeert u een veilige betaalomgeving.
SiSow (Santu) handelt online betalingen af bij Nederlandse en buitenlandse financiële instellingen.

Tevens maken wij gebruik van de  SSL-verbinding (Secure Socket Layer). Om die reden worden uw persoonlijke gegevens versleuteld en kunnen ze niet onderschept worden door derden.

Beveiligde verbinding via SiSow (Santu)

SiSow biedt u betalingsmogelijkheden die voldoen aan alle veiligheidseisen.
Het betaalproces van SiSow wordt volledig in de gaten gehouden door de DNB .

Monoblock Expert is dé leverancier van monoblock airconditioners en aanverwanten producten in Nederland. Door de scherpe prijsstelling, service en goede leveringsvoorwaarden zijn wij een toonaangevende onderneming voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.


Betalingsmogelijkheden zijn onder andere:

iDeal

Met iDeal kunt u gemakkelijk online uw betaling voltooien. Maakt u gebruik van Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan is iDeal voor u een optie. Middels internetbankieren kunt u de betaling direct online in een beveiligde omgeving voltooien.

iDeal QR (uitsluitend in Nederland)

Door een iDeal QR code te scannen wordt een betaalopdracht klaargezet in de mobiel bankieren App van de consument. Om de transactie af te ronden geeft de consument goedkeuring met zijn of haar mobiele pincode. De iDeal QR code is te herkennen aan het vertrouwde roze logo in het midden van de code. Via de mobielbankieren app doorloopt u de bekende stappen.

Bancontact

Bancontact is een online betaalsysteem van banken in België. Hiervan kunt u gebruikmaken mits u klant bent bij één van de volgende banken: Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank of Record Bank.

Overboeking per bank

Indien u liever voor overboeking per bank kiest, dan ligt het initiatief van de betaling geheel bij u. De bestelling wordt door ons pas in behandeling genomen als het verschuldigde bedrag bij ons is verwerkt. Het door u betaalde bedrag dient exact overeen te komen met het bedrag van de geplaatste bestelling. Vermeld altijd uw ordernummer/klantnummer bij uw overboeking.

Betalen bij afhalen

Als u liever uw bestelling bij ons komt afhalen, kunt u ook kiezen voor de optie betalen bij afhalen. Indien u deze optie kiest en een bestelling plaatst op onze webshop, neem dan altijd eerst contact op met ons om te checken of het product op voorraad is. Zo voorkomt u dat u voor niets naar onze vestiging komt. Let u er op dat u bij ons op locatie niet kunt pinnen. Wij waarderen het als u het bedrag contant betaald, aangezien wij geen pinautomaat hebben.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of via telefoon nummer +31 6 53 40 60 73


Verzendkosten

MonoblockExpert hanteert standaard geen verzendkosten binnen Nederland. Indien er toch verzendkosten worden gerekend (per artikel en of merk verschillend en dit wordt expliciet vooraf bij een bestelling duidelijk aangegeven) worden de volgende verzendkosten in rekening gebracht:

Verzendkosten per gewicht:

0-2 kg € 7.95
3-5 kg € 10.00
6-10 kg € 15.00
11-20 kg € 20.00
21-30 kg € 27,50
31-44 kg € 40.00
45-150 kg € 65.00 (pallet)


Kwaliteit en transparantie

Artikelen gekocht bij de MonoblockExpert, kunnen binnen 14 dagen in overleg retour gestuurd worden, mits deze ongebruikt en in origineel gesloten verpakking worden geretourneerd. Artikelen die gebruikt en- of reeds geïnstalleerd zijn geweest, worden niet retour genomen omdat wij voor kwaliteit en transparantie gaan. “u zou het ook niet prettig vinden om een airco of ander apparaat te ontvangen die eerst elders heeft gehangen en zijn werk heeft gedaan” Wij garanderen u daarom dat alle artikelen, gekocht bij de MonoblockExpert, 100% nieuw en ongebruikt zijn.

Alle prijzen vermeldt in deze webshop komen tot stand i.o.m. leveranciers en importeurs van de beschreven artikelen. Echter voor alle getoonde prijzen geldt: onder voorbehoud van druk c.q. zetfouten.

Deze betalingsmogelijkheden en veilig betalen voorwaarden gelden ook voor onze andere webshops www.airshopping.eu en www.warmtepanelennederland.nl