Montage

Montage Monoblock airco

De montage van een monoblock airco kan “plug and play” gemonteerd worden. Hiervoor zijn slechts één of twee gaten in de buitenmuur nodig. Er is geen specifieke kennis nodig van koel- of installatietechniek. De Monoblocks hoeven ook niet ‘afgeperst’ of door een professionele STEK monteur geïnstalleerd te worden.

Wilt u liever de Monoblock airco laten installeren?
Dat kan ook geregeld worden via ons.
Wij werken samen met enkele externe ZZP bedrijven. Zij voeren na overleg met ons de opdracht voor u uit.

Alles verloopt via ons, zowel het plannen van een datum, als het betalen van de rekening. Wel zo handig om alles op een plek geregeld te hebben!

Bij ons weet u waar u aan toe bent wat betreft montageprijs. Vanaf € 499,00 kunt u één unit laten monteren. Heeft u meerdere units te monteren, dan wordt de prijs aantrekkelijker.

Installatie in België? Mail ons voor de mogelijkheden

Advies

Op het moment dat u graag advies wilt op een door u aangegeven locatie met een maximale afstand van 175km vanaf ons kantoor in Weert, willen wij hier graag aan tegemoet komen. Echter door de toename van deze vraag zijn wij genoodzaakt hier een onkostenvergoeding voor te vragen.
Deze onkostenvergoeding van € 120 voor dit adviesgesprek wordt vooraf betaald en krijgt u volledig terugbetaald wanneer u een Monoblock bij ons besteld. (Ook zonder montage-opdracht!)

Gatenboren

Elke Monoblock heeft een lucht aan- en afvoer. Of u nu heeft gekozen voor een Innova 2.0, of een TC Como 2.0. Voor elke montage heeft u één of twee gaten van respectievelijk 20cm of 16cm in uw buitenmuur nodig. Aan de buitenkant worden roosters geplaatst. De kunststofroosters zitten er standaard bij, maar u kunt ook kiezen voor aluminium roosters.
Deze gaten kunt u zelf boren of u kunt het uitbesteden. Van tevoren stellen we een offerte op waarin de kosten voor de Monoblock en de montagekosten in verwekt zijn. U weet zo precies wat de kosten zijn. Vervolgens komt een monteur op het afgesproken tijdstip de gaten boren en de Monoblock plaatsen. Dit duurt per monoblock airco ongeveer 1-2uur.

Omdat wij werken met een extern montagebedrijf kunnen de wachttijden variëren, vraag naar de mogelijkheden.

BETON buitenmuren

Heeft u een beton buitenmuur? Dat besteden wij uit aan een professioneel beton boorbedrijf. Indien u wenst kunnen wij er dan voor zorgen dat er een beton boorbedrijf bij u in de buurt de gaten komt boren. Uiteraard mag u dit ook zelf regelen.

Offerte Montage Monoblock Airco

Wij kunnen vrijblijvend voor u een offerte maken met betrekking tot de montage en boorwerkzaamheden voor de Monoblock airco’s.

Kijk ook eens op onze andere websites voor warmte en ventilatie:
http://www.warmtepanelenNederland.nlhttp://www.airshopping.eu

Garantietermijn: 2 jaar op elk toestel

(mits vakkundig geïnstalleerd)