Montage

Montage Monoblock

Elke Monoblock kan “plug and play” gemonteerd worden. Hiervoor zijn slechts één of twee gaten in de buitenmuur nodig. Er is geen specifieke kennis nodig van koel- of installatietechniek. De Monoblocks hoeven ook niet ‘afgeperst’ of door een professionele STEK monteur geïnstalleerd te worden. Toch zien veel mensen op tegen de montage van deze units. Daarom hebben wij een monteur die dit voor u kan doen tegen een aantrekkelijke meerprijs.

Gatenboren

Elke Monoblock heeft een lucht aan- en afvoer. Hiervoor heeft u één of twee gaten van respectievelijk 20cm of 16cm in uw buitenmuur nodig. Deze gaten kunt u zelf boren of u kunt het uitbesteden aan onze monteurs. Wij doen deze werkzaamheden door heel Nederland. Van tevoren stellen we een offerte op waarin de kosten voor de Monoblock en de montagekosten in verwekt zijn. U weet dus precies wat de kosten zijn. Vervolgens komt een monteur de gaten boren en de Monoblock plaatsen.

BETON buitenmuren

Heeft u een beton buitenmuur? Dat besteden wij uit aan een professioneel beton boorbedrijf. Indien u wenst kunnen wij er dan voor zorgen dat er een beton boorbedrijf bij u in de buurt de gaten komt boren.

Offerte Montage Monoblock

Uiteraard kunnen wij vrijblijvend voor u een offerte maken met betrekking tot de montage en boorwerkzaamheden voor de Monoblockairco’s.

Garantietermijn: 2 jaar op elk toestel

(mits vakkundig geïnstalleerd)

error: Inhoud is beveiligd!!