Garantie & Klachten

Garantie en klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en onze klanten. Uiteraard doen we ons best om alles in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er iets mis gaat of een bestelling kapot gaat tijdens transport. Wanneer dit gebeurt kunt u aanspraak maken op garantievoorwaarden.

Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen 24 uur na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantieperiode valt, dan zullen wij in overleg met de leverancier zorg dragen en deze aanmelden voor reparatie of vervanging welke gedaan wordt door de leverancier. Op het moment dat het apparaat gedemonteerd moet worden vragen wij u in eerste instantie om dit zelf te doen. Mocht dit niet lukken en er moet een monteur voor langskomen, zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen. Uiteraard nemen wij de kosten voor de verzending van het retourneren van het apparaat voor onze rekening.

Kwaliteit en transparantie

Artikelen gekocht bij de MonoblockExpert, kunnen binnen 14 dagen onherroepelijk retour gestuurd worden.
Of het nu gaat om Innova 2.0Unico Olimpia Splendid of andere producten op onze site.
Voorwaarden voor het kunnen retourneren van de artikelen:
De geleverde artikelen zijn ongebruikt. Tevens zitten alle artikelen nog in de gesloten verpakking.
Retourneren zoals u de artikelen heeft ontvangen.
Artikelen die gebruikt en- of reeds geïnstalleerd zijn geweest worden niet retour genomen omdat wij voor kwaliteit en transparantie gaan. Immers, “u zou het ook niet prettig vinden om een airco of Monoblock te ontvangen die eerst elders heeft gehangen en zijn werk heeft gedaan“. Wij garanderen u daarom dat alle artikelen, gekocht bij de MonoblockExpert,nl, 100% nieuw en ongebruikt zijn.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals verwacht was.
We vragen u vriendelijk om klachten direct bij ons kenbaar te maken. Dit kan door te mailen naar info@monoblockexpert.nl. Zo snel mogelijk zullen we dan op zoek gaan naar een passende oplossing voor u. Alle prijzen vermeldt in deze webshop komen tot stand i.o.m. leveranciers en importeurs van de beschreven artikelen. Voor alle getoonde prijzen geldt: onder voorbehoud van druk c.q. zetfouten.

Levering

Alle artikelen worden rechtstreeks geleverd af-fabrikant met volledige garantie voor de duur van 2 jaar.
De verkoopprijzen in deze webshop zijn incl. 21% BTW.
GRATIS verzending binnen Nederland en België.

Informatie over garantie en klachten van artikelen gekocht op onze andere websites, kijk bij de website www.airshopping.eu of www.warmtepanelennederland.nl.