Contact

Contact Informatie

Contact en/of informatie

Contact 

Wilt u contact met ons opnemen voor meer informatie? Dat kan. U kunt het beste contact opnemen door ons te mailen of door ons te bellen. Wellicht wilt u meer informatie over onze producten zoals de Innova Monoblock airco of de Silent Monoblock airco’s of de infrarood warmtepanelen zoals het warmtepaneel van Sunjoy: www.warmtepanelennederland.nl/produkt/sunjoy-sr-7-750-watt/. Misschien heeft u een ander vraag over verzendkosten, de bestelprocedure of iets anders. U kunt altijd mailen of telefonisch contact met ons opnemen.

Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder. Door drukte kan het soms zijn dat wij niet meteen reageren op uw mail. Uiteraard proberen wij dit zo snel als mogelijk is wel te doen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00uur en 17.00uur of stuur een bericht via de mail. (info@monoblockexpert.nl) Doorgaans beantwoorden wij de mail nog op dezelfde dag of de dag erna.

Contactformulier

Contact opnemen kan ook met ons contactformulier. Ook voor meer informatie kun u via dit contactformulier uw vragen stellen. Wij ontvangen het formulier dan in onze inbox en zorgen ervoor dat deze mail zo snel mogelijk wordt beantwoord. Doorgaans is dit binnen 1 tot 2 dagen.

U ziet, mogelijkheden genoeg om ons te kunnen bereiken!
Wij hopen dan ook snel van u te horen. Voor ons is het niet alleen belangrijk om u van de juiste informatie te voorzien, maar ook om een prettig contact met onze klanten te hebben.

Met vriendelijke groet,

Silvester Caris en Nicole Caris


Handels en Adviesbureau Caris V.O.F.

St Jorisstraat 3, 6001 BT Weert (NL)

+31 6 24 81 31 19

info@monoblockexpert.nl


KvK: 82155879
BTW: NL862357378B01
Bank: NL 68 INGB 0009 2563 79