InVise

Al jaren in het assortiment van Monoblockexpert is de InVise WZ32 Premium monoblock airconditioner.
Deze ‘degelijke’ monoblock airco heeft misschien niet direct de meest moderne ‘design look‘, maar is kwalitatief wel een hele goede airco.
Naast zijn krachtige koelvermogen is hij dus ook kwalitatief heel krachtig!
Nog een ander bijkomend voordeel is dat deze airco maar liefst een paar honderd euro(!!!)  goedkoper is dan de meeste andere modellen.

De InVise WZ32 is een ‘premium’ model, dat wil zeggen dat deze monoblock ook geschikt is om te verwarmen, ook bij vorst buiten tot -12°C.

  • Geschikt voor ruimtes  tot ± 100-120m³
  • Koelcapaciteit 3,348 kW

De InVise WZ32 heeft 2 lucht af- en aanvoerbuizen aan de achterzijde met een diameter van ø160mm.

Buiten op de muur komen alleen 2 roosters in zicht, deze kunststof roosters worden standaard meegeleverd. Ook eenvoudig op een bovenverdieping te plaatsen, de roosters kunnen van binnenuit geplaatst worden, geen ladder of steiger nodig aan de buitenzijde!

Wilt u toch liever aluminium roosters? Dat kan zeker.
Voor aluminiumroosters betaald u een meerprijs van €29,95 per set

Houdt u er rekening mee dat deze roosters van buitenaf gemonteerd moeten worden op de muur met een doorzichtige montagekit.

De airco wordt geheel compleet geleverd, geschikt voor doe-het-zelf montage, inclusief een handige boormal, de buizen en roosters, een infrarode afstandsbediening en natuurlijk een installatie- en gebruikershandleiding.

Op de InVise WZ32 premium airconditioning zit standaard twee jaar garantie.