Monoblock Airco (zonder buitenunit)

Fijn dat u onze webshop bezoekt voor Airco zonder buitenunit.

Hier vind u verschillende types airco units zonder buitenunit, de zogeheten Monoblock airco’s. We hebben airco’s die alleen koelen, maar ook airco’s die zowel koelen als verwarmen. Verschillende merken Monoblock airco’s zoals, Innova 2.0, de Silent, de ThermoComfort , Unico Olimpia Splendid, de Invise en de Coolbuddy Monoblock units zullen uw huis tijdens de warme zomers goed koelen. De verschillende airco’s hebben ieder hun eigen capaciteit en het daarbij behorende energieniveau. Zo zijn er airco om de kleinere ruimtes te koelen of om een groetere ruimte te koelen.

Naast het koelen hebben wij ook een aantal airco’s die de functie hebben om  bij te verwarmen. De zogenaamde HP modellen. (Heat Pump) Ook hier zijn er weer die geschikt zijn voor kleinere ruimtes en voor grotere ruimtes.

Naast de Monoblock airco’s hebben we ook verschillende types mobiele airco’s in ons assortiment. Bijvoorbeeld de mobiele Airco Equip 3500, de Thermocomfort TC 35 , de Tosot Moma 20 en de Sinclair airco.

Én vergeet niet een kijkje te nemen bij de Sinclair luchtreinigers Deze zorgt ervoor dat nare stoffen (zoals haren en geuren) verdwijnen uit uw huis.

Mocht u niet de juiste informatie vinden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Kijk ook eens op onze andere websites voor warmte en ventilatie:
http://www.warmtepanelennederland.nlhttp://www.airshopping.eu

Filter