Airco Arnhem, AIRCO SPECIALIST bij warme zomers

Monoblock Airco Arnhem: airco’s zonder buitenunit. Wij zorgen voor verkoeling bij u in huis!

Waarom geen split-unit airco maar een airco zonder buitenunit?

De bekende split-unit airco’s zijn voor iedereen bekend. Een airco binnen in huis en een unit aan de buitenkant van uw gevel. Het leidingwerk wat hiervoor nodig is wordt afgewerkt met kabelgoten die langs uw muur omhooglopen.

Dat is nu precies wat de Monoblock airco niet heeft. Geen buitenunit aan de gevel van uw huis, geen leidingwerk en geen kabelgoten langs de muren lopen. De Monoblock airco wordt gemonteerd aan een buitenmuur d.m.v. 2 gaten van Ø160mm en een klein gat van Ø15mm voor de afvoer van het condens slangetje. Vervolgens is het plug and play en de ruimte kan worden gekoeld tijdens de warme zomerdagen. Daarnaast kunnen de meeste Monoblock airco’s ook verwarmen in de winter…

Met een jarenlange ervaring leveren wij nog steeds met veel plezier de juiste producten aan onze klanten in heel Nederland, waaronder Arnhem! Ten eerste willen wij graag snel en goed leveren. Ten tweede vinden we het heel fijn als er vertrouwen ontstaat tussen de klant en ons.

Nieuw: de vernevelaar voor uw appartement in Arnhem

Woont u in een appartement in Arnhem en wilt u het condenswater niet via de condens slang langs de muur omlaag laten ‘lopen’? Dan hebben wij dé oplossing voor u: De Vernevelaar. Deze vernevelt het condenswater van de airco naar buiten toe.

Wij zijn thuis in ieders huis!

Neem contact op voor meer info

Monoblock expert

Wij zijn Silvester Caris en Nicole Caris (vader en dochter) en eigenaren van Handel & Adviesbureau Caris VOF. “We werken met heel veel plezier samen!”
Wij adviseren u graag over de juiste Monoblock airco, ook voor u in Arnhem.

Handels & Adviesbureau Caris VOF heeft een drietal websites in haar beheer, waaronder  monoblockexpert.nl. Daarnaast beheren wij ook de volgende websites: warmtepanelennederland.nl en airshopping.eu

Heeft u advies nodig of twijfelt over welk product het meest geschikt is voor uw huis? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Monobloc airco met vernevelaar