Airco Innova 2.0

Voor meer informatie omtrent verkoop van de Innova, bel of mail ons gerust!

De airco Innova 2.0 is een airco van bijzonder goede kwaliteit en kwantiteit. Niet alleen kan de airco koelen, maar ook licht bijverwarmen. Daarnaast zien deze airco’s er ook nog eens stijlvol uit. Tevens heeft deze airco een zeer laag geluidsniveau.

LET OP: de airco’s kunnen worden ingezet als bijverwarming.
De Innova 12HP ELEC heeft een extra verwarmingselement!!!

 

Nu bij ons verkrijgbaar: Vernevelaar

De ideale oplossing om het condenswater naar buiten toe te vernevelen. Geen last meer van condenswater dat langs de muur ‘loopt’… Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op, wij leggen het u graag uit.

Monoblock airco

Monoblockexpert.nl heeft verschillende modellen Innova Monoblocks in haar assortiment. Bijvoorbeeld onze kleinste Innova 2.0 9HP Mini-2.0kW *NIEUW* , met een koelcapaciteit van 1,65kW en geschikt voor een ruimte tot 55m3. Maar ook de Innova 2.0 12HP ELEC die voorzien is van een extra verwarmingselement. Daardoor kan deze airco met 1kW extra verwarmen.
Vervolgens hebben we ook de Innova Inverter verticale uitvoering in twee verschillende uitvoeringen. Zo hebben we een airco voor iedereen en voor elke plek. Zolang de airco Innova maar gemonteerd kan worden tegen een buitenmuur.

Wanneer u besluit om de airco zelf te monteren, kijk dan ook even op ons pagina Montage voor meer informatie.

Energie

Alle Innova airco’s hebben een energieklasse A of A+. Dat wil zeggen dat ze behoorlijk energiezuinig zijn.

Hoe hoger de E.E.R. ( energie efficiëntie verhouding) en C.O.P. ( prestatie co-ëfficiëntie) aanduidingen, hoe energiezuiniger het systeem is. De E.E.R. en C.O.P. beschrijven het koelrendement van de airco’s. Ze duiden de verhouding van  verkoeling door een unit aan, ten opzichte van de hoeveelheid elektriciteit die nodig is.

Daarnaast zijn de modellen 10HP, 12HP en 15HP, zowel horizontaal als verticaal, voorzien van een invertertechniek.
De inverter techniek zorgt ervoor dat de airconditioner uiterst snel reageert op elke verandering van het klimaat waar de airco zich bevindt. Het invertersysteem stemt de te leveren koelcapaciteit voortdurend af op de gewenste en gemeten binnen- en buitentemperatuur.

Aan de ene kant zal het zeker een voordeel zijn om zo energiezuinig een Monoblock airco te kunnen gebruiken, aan de andere kant gaat het natuurlijk om het kiezen van de meest geschikte Monoblock airco.

 

INNOVA presenteert met de Innova 2.0 een nieuwe benadering van airconditioning zonder buitenunit die de technologie van deze zogenaamde “monoblock” airco’s naar een nieuw niveau brengt. Geschikt voor ruimtes van 55m³/h – 120 m³/h.

Kortom, een perfecte airco die heel makkelijk te gebruiken is om te koelen in de zomer.

Wij helpen u graag om de juiste Innova 2.0 airco te kiezen.