Innova Monoblock Airco 2.0

De Innova Monoblock airco 2.0 is een airco van bijzonder goede kwaliteit en kwantiteit. Niet alleen kan de airco koelen, maar kan ook gebruikt worden om licht bij te verwarmen. Daarnaast zien deze airco’s er ook nog eens stijlvol uit. Tevens heeft deze airco een zeer laag geluidsniveau.

LET OP: de Innova airco’s kunnen alleen worden ingezet als bijverwarming.
 de Innova 12HP ELEC heeft een extra verwarmingselement van 1000 Watt of van 2000Watt.


Wilt u verwarmen in huis zonder gas? Kijk dan op onze website voor infrarood panelen:
 http://www.infraroodpanelennederland.nl

Monoblockexpert heeft verschillende modellen Innova Monoblock units in haar assortiment. Bijvoorbeeld de Innova 12 HP, 12 HP ELEC, de 15 HP. Ook in ons assortiment de Innova 2.0 10HP verticaal en de Innova 2.0 12 HP verticaal
Zo hebben we verschillende type airco’s en verschillende merken airco’s, voor iedereen en voor elke plek. Zolang de Monoblock airco’s maar gemonteerd kunnen worden tegen een buitenmuur.

Een handige klusser kan deze airco’s zelf monteren.

Kijk voor montage anders even op onze pagina Montage voor meer informatie.

Energie

Alle Innova airco’s hebben een energieklasse A of A+. Dat wil zeggen dat ze behoorlijk energiezuinig zijn.

Hoe hoger de E.E.R. ( energie efficiëntie verhouding) en C.O.P. ( prestatie co-ëfficiëntie) aanduidingen, hoe energiezuiniger het systeem is. De E.E.R. en C.O.P. beschrijven het koelrendement van de airco’s. Ze duiden de verhouding van  verkoeling door een unit aan, ten opzichte van de hoeveelheid elektriciteit die nodig is.

Daarnaast zijn de modellen 10HP, 12HP en 15HP, zowel horizontaal als verticaal, voorzien van een invertertechniek.
De inverter techniek zorgt ervoor dat de airconditioner uiterst snel reageert op elke verandering van het klimaat waar de airco zich bevindt. Het invertersysteem stemt de te leveren koelcapaciteit voortdurend af op de gewenste en gemeten binnen- en buitentemperatuur.

Aan de ene kant zal het zeker een voordeel zijn om zo energiezuinig een Monoblock airco te kunnen gebruiken, aan de andere kant gaat het natuurlijk om het kiezen van de meest geschikte Monoblock airco.

INNOVA presenteert met de Innova 2.0 een nieuwe benadering van airconditioning zonder buitenunit die de technologie van deze zogenaamde “monoblock” airco’s naar een nieuw niveau brengt. Geschikt voor ruimtes van 55m³/h – 120 m³/h.

Kortom, een perfecte airco die heel makkelijk te gebruiken is om te koelen in de zomer.

Wij helpen u graag om de juiste Innova 2.0 airco te kiezen.


Voor meer informatie omtrent verkoop van de Innova, mail gerust naar: info@monoblockexpert.nl