Monoblock Airco

De oplossing voor de warme zomers!

Monoblock Airco voor de warme zomers

Nog voor de zomer er koel bij zitten?
Wij kunnen nu enkele airco’s direct leveren.

Vraag naar de mogelijkheden via mail.

De Monoblockexpert uit Weert zorgt middels de monoblock airco voor koeling in huis. Een airco is niet meer weg te denken uit onze huizen. Zeker met de steeds warmere zomers. Een monoblock airco is een airco zonder buiten unit en dus nog makkelijke te plaatsen ook. Geen lelijke buitenunit en dus geen STEK monteur nodig. U kunt de Monoblock airco zelf installeren of het door onze monteur laten plaatsen.

Dé oplossing voor te koelen in huis is:  de Monoblock airco!

Nieuw:  Dakdoorvoer voor schuindak!

De Monoblock airco’s kunnen nu ook geplaatst worden op een zolderkamer met schuindak.

Wij leveren de dakdoorvoeren voor schuindak. De perfecte oplossing voor als u geen rechte muur heeft op de zolderkamer, maar toch graag een monoblock airco wilt paatsen.

Nu ook verkrijgbaar bij ons: vernevelaar. Zo heeft u geen last meer van het condenswater dat langs de muur ‘loopt’. Ideaal voor als u in een appartementencomplex woont en nog buren onder u heeft wonen.

Op onze website uit Weert, kunt u veel informatie vinden over de verschillende soorten modellen Monoblock airco’s en over de montage. Heeft u nog vragen, bel of mail ons gerust, wij staan voor u klaar! De Monoblock airco is een aangename oplossing voor de warme zomers.

Prijswijzigingen:

Helaas ontkomen ook wij niet aan de prijswijzigingen. Wij proberen zo tijdig mogelijk onze prijzen op de website aan te passen, maar helaas lukt dit niet altijd. Wanneer de prijzen op het moment van aankoop anders zijn dan op de website staat vermeld, wordt u hier uiteraard van op de hoogte gebracht. De prijzen van onze producten worden conform de prijswijzigingen van de verschillende fabrikanten doorgevoerd op het moment van aankoop.

Levertijden:

Wij doen zorgvuldig ons best om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk hierover informeren.

MonoblockExpert.nl – Weert

Monoblock airco Weert, hier vind je de airco zonder buitenunit.
Wij zijn onderdeel van Handel & Adviesbureau Caris V.O.F. uit Weert en zijn gericht op zowel de particuliere markt als de zakelijke markt. Naast MonoblockExpert.nl zijn ook Airshopping.eu en Warmtepanelennederland.nl onderdeel van Handel & Adviesbureau Caris V.O.F.

Met vriendelijke groet,

Silvester Caris & Nicole Caris

Top Innova airco's

MonoblockExpert.nl, DÉ expert op het gebied van monoblock - airconditioning.

Product is toegevoegd aan je winkelmand: